Wat zijn verschillende soorten beveiligingssystemen voor consumenten?

Een veel voorkomende misvatting is dat u het meest geavanceerde beveiligingssysteem in uw huis moet installeren om uw bezittingen veilig te houden. Geloof het of niet, je hebt geen huisbeveiligingssysteem nodig om jezelf en je eigendommen veilig te houden. Het is echter belangrijk dat u bepaalde maatregelen neemt om ervoor te zorgen dat u uzelf en uw eigendommen niet verder in gevaar brengt.

Hoewel sommigen misschien het gevoel hebben dat het uitgeven van het extra geld voor een beveiligingssysteem zichzelf in de loop van de tijd zal terugbetalen, is het trieste feit dat het niet garandeert dat u niet het doelwit zult zijn van potentiële overvallers.

Sommige van de volgende fouten kunnen een welkomstmat vormen voor potentiële inbrekers. Vermijd deze en misschien elimineert u de noodzaak om een huisbeveiligingssysteem te installeren zoals met een IP camera set.

 

Hide-A-Key

Misschien heb je deze gezien en dacht je dat het een goed idee zou zijn. Denk nog eens na. Men mag nooit een sleutel van hun eigendom op hun eigendom verbergen. Dus laat de nepsteen achterwege en schuif de sleutel niet onder de deurmat of onder de petunia’s in potten. Dit is niet het antwoord op uw behoeften op het gebied van huisbeveiliging en het vertelt een inbreker om zichzelf naar uw eigendom te helpen. Probeer in plaats daarvan een deurslot met vingerafdruk of toetsenblok.

Kapotte sloten

Over sloten gesproken, een kapot slot niet repareren of vervangen is net zo goed als de voordeur wagenwijd openhouden en uw kostbaarste bezittingen in een geschenkverpakking laten inpakken voor een inbreker. Installeer solide deur- en raamsloten en zorg ervoor dat ze in goede staat verkeren.

Je moet je tuin ook beveiligen

Dat klopt, het gras maaien is zojuist belangrijker geworden. Door gebladerte en struiken gesnoeid te houden, verwijdert u een schuilplaats voor potentiële inbrekers. Het installeren van camera beveiliging thuis of het simpelweg aanzetten van de verandaverlichting in de schemering schrikt een inbreker af.

Ontgrendelde opslagloodsen

Er gaat niets boven een inbreker toegang geven tot uw gereedschap om hen te helpen toegang te krijgen tot uw huis. Zorg ervoor dat u de gereedschapsschuur op slot houdt en eventuele ladders goed vastzet, zodat een inbreker dit niet ziet als een uitnodiging om naar de ramen op de tweede verdieping te gaan.

Sleutelring in de auto

Maak niet de fout om extra huissleutels in uw auto achter te laten. Vooral als je je auto ontgrendeld houdt of die extra sleutels in het zicht houdt. Als u dit doet, krijgt een inbreker gewoon de mogelijkheid om binnen te komen zonder in te hoeven breken, omdat hij uw eigen sleutels zal gebruiken om uw huis binnen te gaan. Dit is zeker geen goed huisbeveiligingsplan.

Uw huisbeveiligingssysteem niet inschakelen

Als u vindt dat u het prettigst vindt om dat huisbeveiligingssysteem te kopen, zet het dan zeker aan. Test het op nauwkeurigheid, installeer alle vereiste updates en gebruik het vooral wanneer u uw huis verlaat. Als u dit doet, laat u een inbreker weten dat hij verder moet en u en uw eigendommen met rust moet laten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.